Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Helgonet och idioten

 

Det ska mycket till för att någon ska bli helgonförklarad men för att bli idiotförklarad behöver man inte ens göra nåt idiotiskt.




Övriga genrer (Aforism) av Onomatoprofet VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-21 00:17



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
sant en paradox

vilka orättvisor :(

2018-01-21

  Kungskobran VIP
Alla är vi väl lite idioter och väl är det.
2018-01-21

  Fulbergarn
hm, ja det kanske är tur det, eller
2018-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP