Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Makt korrumperar. Korruption ger makt. Revolutionen är så svag, tyvärr.


Vem är horan egentligen?

 

 

Eskorterad som en illa dold tegelsten heroin 

Värd lika mycket som utspätt horse med Alvedon 

Ditt kön är det du gör att du undviker bilan 

Skreva, stöna, älska... fullfölj sagorikets läten 

Medan ministrars slaka motioner befläckar dig 

 

 

 

Men när du snattar tillbaka ditt gömda pass 

Från hövitsmännens sakrala gömställen 

Så är du fri, fina du, men hämnden glöder 

Med järnrör, brödknivar och knutna nävar 

Tar du tillbaka din värdighet i ett slag 

 

 

Jag jublar tyst och höjer en skål... för Dig





Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 583 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-01-20 18:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kraften ska födas ut förnedringen och hämnden blir styrkan att överleva.
2018-01-21

  henke_r
Även jag skålar. Må horan få superkrafter och pulverisera käken på de riktiga hororna som profiterar på mänskligt kött och blod.
2018-01-20

  Fulbergarn
skål från mig
2018-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP