Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Oj, oj, oj... stackars miljoninkomsttagande sossar...


Ni förtjänar inget sämre

 

 

Ni är avskrapet

regeringens bottenslam,

som håller käft,

och bara existerar.

 

 

I Mitt samhälle,

är ni pöbeln på schavotten

utan bila, utan giljotin,

bara med folkets äckel och hat




och jag pröjsar med kreditkort..




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 347 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-01-21 00:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ack, hur små vi människor är....men vi har kraften att känna avsky och stolthet att ta avstånd från bottenslammet.
2018-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP