Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Typ, så, ja.


Ni ÄR dumma i huvudet!

 

 


Upprörande som Samarin i ett Orrefors-glas

Spännande som en Vin Diesel-film utan popcorn

Salig som en altarpåsättande påve från Östeuropa

Ligger vi och vänslas i skedställning

som om inget hade hänt...




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 535 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-01-21 02:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
I vår frustration och maktlöshet väljer vi att titta bort...du ska ju 'göra som Svenssons gör....'
2018-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP