Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varför finns det ingen hjälp att få när någon blivit sjuk på en.


Vi kan inget göra.

"En dag kommer han
inte mer, tro på det så
kanske det händer, att
han inte kommer mer"

För en sista stund på jorden.
Nu kommer snart de-ser
till mig så
tänds ett ljus för de-döda.
-Ja, och sen är det klart..

En ängel syntes..
"Sjung ut orden och tro på din framtid"

-Vilken, har ju ingen, inte längre
sitter där så rädd och hopkrupen
känner bara den som blivit sjuk på mig
och tänker på orden; vi kan inget göra..

Ni bara studerar mig
är mitt liv i fara
är det som film
Ni är inte riktigt kloka..

Underställd genom tvång.

-Det finns det, ingen hjälp att
få när någon blivit sjuk på en.


"En dag kommer han
inte mer, tro på det så
kanske det händer, att
han inte kommer mer"




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-21 15:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP