Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bildningskomplexet

vem är du

som säger dig
ha svaren

vad gör din röst

starkare
än min

vem är jag

som ständigt
tvivlar

bränner mig ut

© Maria Marängsviss, 20 januari 2018




Fri vers av Maria Marängsviss VIP
Läst 425 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2018-01-21 18:12



Bookmark and Share


  Niliboy
Fint, något att ta till sig, men erfarenheten av livet är ändå att Jesus är svaret! Bless you!
2018-02-02

  Anya VIP
Jaa vem är jag som ständigt tvivlar? Mycket bra. känns igen.
2018-01-22

  Judas Ekholm VIP
Tjusig!
2018-01-22

    ej medlem längre
Tvivlet för tankar framåt, i utveckling eller insikt. Att bränna sig in. Gillar komplexiteten i din text!
2018-01-21

  Ulf D VIP
Gillar titeln, det finns en rymd av tankar kring dess prefix.
2018-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Maria Marängsviss
Maria Marängsviss VIP