Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allt känns så orättvist, jag här precis som han vill men jag vill inte..


Vara med.

-Vi måste stärka dig!

Så tänker vi..

"Min kropp rättar sig efter hur jag formas
ibland mår den dåligt, ibland mår den bra
men det viktiga är att den är en del av jag."

Så tänker jag..

"Att en årlig hälsokontroll är här
för visst kan vitaminer vara bra."

Men vad hjälper ni mig för?

Vi vet att han knäckt dig psykiskt
men vi måste stärka dig, stå emot.

-Vi måste stärka dig!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-21 15:46



Bookmark and Share


  Catherine Brandt VIP
Om inte knäckt så övertid, brutit ner.
2018-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP