Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skjut mig!



Skjut mig
bara skjut mig!

orkar inte
orkar inte
orkar inte

se dig
höra dig
bla bla bla

snälla

dra
stick
flytta

det är mitt hus
du bor inte här
det är mitt och ungarnas
vi bor här
utan dig

du bestämmer
inget
bryr mig inte
vad du säger

är så trött
på din skit

orkar inte
orkar inte
orkar inte

skjut mig
bara skjut mig

eller
flytta

innan jag skjuter dig!




Fri vers (Fri form) av Havanna
Läst 281 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-21 20:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna