Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kupar mina händer runt min längtan

Jag kupar mina händer runt min längtan
januarimorgonens grå mot det vita
i fönstren lyser bortglömda adventsljusen
påminner att dagarna inte går att fånga
tankarna letar nya vägar genom tiden
det är ännu långt innan isen lossnar
våren väntar otåligt som ett barn




Fri vers av Annaemi VIP
Läst 405 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-01-22 12:03



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
absolut alla längtar
efter ljuset och de långa dagarna
2018-01-22

  Marita Ohlquist VIP
Våren den underbara, närmar sig dag för dag.
Härligt med ljusets återkomst i tulpanernas tid.
2018-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP