Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Maktens Volk är boskap. Men rebellerna i bojor kommer att bryta sig loss från sina kedjor...


Parians revansch




Som en serenad för de försmådda, 

som en slängkyss till de bortsorterade, 

som ett överhoppat hjärtslag för de förrådda  

så smeker explosionen parians lungor, 

och ger dem äntligen en dånande upprättelse: 

Ty skrattar bäst som skrattar högst!  




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 391 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-01-22 12:49



Bookmark and Share


  henke_r
”Ty skrattar bäst som skrattar högst!” Love it!
2018-01-22

    ej medlem längre
Dina ord och sången därtill framkallar gåshud...ger en mix av känslor men landar till sist i fast beslutsamhet...ingen kan krossa oss.
2018-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP