Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nej, vi är verkligen INTE bättre än så här.


Mänsklig soppåse

 

 

 

 

Rorschachtestet visar bläckplumpar av skräckfylld ridderlighet:

När du ser rosa ballonger smälla sönder av skräck, ovan lillasysterns täcke.

Och sedan får pappa sängen att knaka, att haverera och att braka, 

när han överbevisar mor i huset att han visst  kan ta hand om vardagssysslor. 




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 433 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-01-22 20:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
undrar hur möe han väger. bilden dissas. den är pervers. NMRs favvotema illustreras så.. sjukt folk med mord i sinnet.
2018-01-24

    ej medlem längre
Vidrigheter sker i familjens skenheliga hem....
2018-01-23

  objekt3
Grovt -
2018-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP