Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hoppet som bär

Förändring kan ske
så jag håller mig vid liv
En blek hoppfullhet




Bunden vers (Haiku) av Terapipoeten
Läst 210 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-01-23 07:04



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Fin Haiku om livskraft!
2018-01-29

  Elin Jakobsson
Fantastisk!
2018-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Terapipoeten
Terapipoeten