Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...

 

 

 

regnbågen skimrar

karesserar mjukt orden

tiden stannar emellan

 

 

 

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 328 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-02-04 10:59



Bookmark and Share


  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Så fin bild du målar...
2018-02-09

  Blomma-Stjärna VIP
så fint!
2018-02-04

    Elisabeth Nilsson VIP
Underbar stämning i din fina dikt.
2018-02-04

  ResenärGenomLivet VIP
Ljuvligt vackert...
2018-02-04

  Marita Ohlquist VIP
Som en varm smekning från en mjuk och kärleksfull hand!
2018-02-04

  Quasimodo
Känns som ett andetag som släpps ut!
2018-02-04

    ej medlem längre
Andlöst vackra ord.
2018-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One