Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är inte lycklig

Jag är inte lycklig
så där brusande bubblande varje dag
nöjd
tillfreds

bara det lilla
det räcker så
en gnutta av ro i livet
är underbart




Fri vers av Annaemi VIP
Läst 418 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-01-24 10:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP