Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vara värde

Alla hav
är ett hav
som följer kuster
omsluter
kontinenter

alla människor
en mänsklighet
som följer kuster
omsluter kontinenter

varje människa
ett hav

uppfyller
bergens motsatser
inåt

värdet ligger i uppdraget
att vara i sitt värde
vara sitt värde
vara värde

följa kuster
omsluta kontinenter




Fri vers av Petter Wingren
Läst 252 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-26 06:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren