Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dunkla drifter

 

 

natten tung av dofter

fyller varje vrå

luften vibrerar

av kroppars åtrå

 

honungsdoftande sötma

lockar till förförelse

i sena natten

morgonen långt borta

 

låt oss älska här och nu

evigheten kan vänta

stunden är vår

kom

var mig nära

 

 

 

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-21 11:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP