Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sopa snö

Sopa snö
från din egen trapp

helst innan den
gjort sig omöjlig
packat ihop
satt en och annan
på det hala
och försvunnit
som en våt fläck
när det började
osa hett

istället för att klaga
på grannens




Fri vers av Petter Wingren
Läst 477 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-28 05:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren