Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Genklang

det tornar upp sig

oväsendet
från tystnaden
ekar i evigheten

i henne
tilltar vinden

tar genvägar
men ovädret

drabbar
med full kraft

molnen slits i trasor
rusar besinningslöst
över himlavalvet

akvarellgrå
släpper de
världens
våndor

i hennes
nervsystem

känsloregistret
på absolut gehör


att se
men inte göra

fronten
flyttar in
i hennes huvud


hon hittar inte längre


bländad
av falska förespeglingar

överröstad
av genklangen

från dem
som gick före


i solsystemets ingenmansland
svarta sotflagor

sveper in hennes själv
i skuggat inferno


allt samlas i
naveln



så genant


© Maria Marängsviss, 28 januari 2018




Fri vers av Maria Marängsviss VIP
Läst 412 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-01-28 18:11



Bookmark and Share


  Anya VIP
Stark skildring med psykologisk touch. Jaa allt samlas i naveln... Perfekt beskrivning.
2018-01-30

    ej medlem längre
men, en bättre Grop
simmar vidare med +
2018-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Maria Marängsviss
Maria Marängsviss VIP