Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här texten är en text just för att den, hm är det.


Ni vet..

Och så frågan om han blir efter en,
just för en känsla och jag är inte,
det där ni vet. Så då ger vi ut lite migrän..
Och sen erbjuder vi en migräntablett, och ja,
det brukar fungera och ja, de blir så nöjda.
För vi är verkligen goda kvinnor.
Vi bryr oss om män.
Hur de får migrän?
-När vi säger nej, brukar de ta sig för pannan och då vet vi, fram med tabletten och så slipper de få böter och alla blir nöjda. Vi är inga ja, ni vet såna där bara för att männen blir tända om vi rör oss, okej lite speciell utstrålning det har vi men den kommer inifrån och där är det förbjuden zon.

Tack till Er, ni ger mig bra idéer..

Den här texten är speciell och Ni,
lämna gärna en liten gåva till mig.

Så fick jag, liten tanke från någon.

En penna hörs i det lilla pentryt..

-Vem har skrivit den här skiten?

Oj, nu är mr.. Arg på mig..

Får jag inte vara naiv, eller?

-Ut med dig och arbeta!

(Hur ska vi få bort de-unga från detta?)

Polisen kliade sig i håret än var han inte skallig.

(Men så många som slitit sig för detta problem.)




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-28 13:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP