Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntan

Dagarna sluter sig runt henne
som ett rum man legat för länge i
medan själen kvittrat som en vårfågel
i tystnaden utanför, bland de vajande träden




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 181 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-01-28 15:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta