Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ångest betyder kanske något, ett obehag som inte lämnar en, värd att lyssnas på..


En djup rädsla.

Ångest kanske är det
det undermedvetna
som knackar på dörren..

Ibland i en mänsklig form..

Då gömmer jag mig hemma
och öppnar ingen dörr, men
sen vet jag inte mera, så rädd
för det som kommer sen, vem
vill mig illa, vem anklagar den.

Varför just med mig..
Och larmet till polisen..
-Ska vi öppna eller låta den gå?
-Nä, jag tror det fixar sig!

Ångest kanske är det
det undermedvetna
som knackar på dörren..

Ibland i en mänsklig form..

Och larmet till polisen gick igen.
-Ska vi öppna eller låta den gå?
-Fan, jag tror hon öppnade ändå.

Ångest betyder kanske något,
ett obehag som inte lämnar en,
värd att lyssnas på..

Varför gick ni inte in där tidigare
ett spår, ångest, rädsla, utsatthet.
-Verkligheten syns ju bara efteråt..

-Ska jag sörja mig nu innan, eller sen?
-Nej, lev livet som om inget hade hänt.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-28 21:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP