Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tid är pengar

Tid
är pengar
sa du medan
dina ord vägdes
på våg

växlades
mot ettor
och nollor

du sålde dig
på blocket.se
osynlig
blockerad

att nyttja.se
som lite skav
mellan motstånd

eller som
fläckborttagningsmedel.com
för enarmade banditer

ingen ska tro annat
än att avsikten var god

god som ett körsbär från
mormors bigaråträd
med sin alldeles
speciella färg
och smak
i en gosses mun
som inte längre finns
utom i minnesbanken.se

som inte längre
hanterar varken dagsedlar
eller nattsudd

jämför dig inte med dom
som har det bättre
jämför dig med dom
som har det sämre
eller inte alls.se

stå upp.gud




Fri vers av Petter Wingren
Läst 183 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-28 22:04



Bookmark and Share


  Stanley Rydell
En riktigt bra uttolkning av Nebukadnessars dröm och tilltalet: "du är vägd på en våg och befunnen för lätt".
2018-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren