Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Än är jag inte så bra på att skriva manus, på mitt sätt, så till oss som är utsatta för spaning, hur orkar vi?) Ni är flera och vi ska inte veta vem ni är..


Så vi gissar.

Ibland lyssnar jag till, när ni uttrycker hot mot.,

någon.

Blir jag rädd.

"Så här får hon inte hålla på."
"Nu går vi in."

Är det mig ni menar då?

Detta som pågår runt här, ständigt.

Sedan hösten 2015.
Så..
"Till oss som är utsatta för spaning, hur orkar vi?"
Nej, det är bättre att skriva så här..
"Själv berättade jag för polischefen, om det här."

Men jag tror inte det hjälper oss så mycket.

Nä, troligtvis blir det nog bara värre..

Menar du att vi inte får uttrycka oss?

Vet inte, ingen pratar med oss om det.

Nu blir jag också rädd..

Ja, terrorism, är vad det är, det här.

Du menar psykisk terror, att de aldrig slutar.

Ja, min integritet, här hemma är så kränkt.

Och ändå är det bara som en., ja, en känsla..

(Sångtexten)
"Ni är flera och vi ska inte veta vem ni är..
Så vi gissar..
Att ni inte finns.
Säg bara; försvinn!
Så är det borta sen."

Fast är det på riktigt, då är det kvar.

Ja, det är klart.

(De är ändå riktigt gulliga, de-unga.)

Är det mig ni ska ta.

För vad?

-Sluta nu, är boken klar?




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-29 13:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP