Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Februari - karnevaltid


Masken

 

Att hålla masken är mycket energikrävande. Därför ska man bara göra det när man går på maskerad.




Övriga genrer (Aforism) av Onomatoprofet VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-02-01 12:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP