Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En människa som Nästan når upp till samma värde som det vita gegget som bildas kring läpparna när man sovit med munnen öppen.


Stalker

Förföljd av någon religiös idiot. Bjuder på lite smakprov, UTAN mina svar. Det ni:


 * *  *

"Det borde du fråga dig själv. jag är själv förföljd av nordiska
motståndsrörelsen p.g.a dikter jag skrivit på blogger om barnporr.
dina bilder påminner om deras illustrationer. jag undrar om du inte
är ute för att göra dig populär hos kärringmaffian med dina bilder
kärringmaffiabilder och tillhörande övergreppstexter?
jag vämjs över dina produkter. jag blir förbannad."
.

jag ser också att du bär en keps med texten dvärgporr
då jag granskar dig närmare på fejan.

.    
må herren leda dig på rätta stigar på det att du inte skriver mer
om övergrepp och sånt fjäsk för pöbeln.det är mycket
el begär av oss. sanningen behöver inte vara uppenbar.
men den ska skina mellan raderna.

.

* * *
JAG:
.

Ett enkelt svar:


- - -

https://www.poeter.se/Las+Text?textId=2040832




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 493 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-01-29 21:00



Bookmark and Share


  Syrran77
... - - - ...
2018-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP