Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
The Art of Broken pieces- så fantastiskt vackert i både teori och praktik


Kintsugikonst


Också i vårt liv

kan skärvor lagas med guld

Blir mera hållbart






Bunden vers (Haiku) av Terapipoeten
Läst 232 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-01-30 22:13



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
skönhetsupplevelse i ord och bild
2018-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Terapipoeten
Terapipoeten