Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamhet

Jag läser ner mig i nerv trådarnas sista rymd till rum.
Vad jag länge saknat en hand att smeka och röra.
-Hör mig! vänta av mig.
Ingen har heller sen dess sätt eller hört.
Här utanför porten av livet lever vi andra som är utstötta.
Vi som ville men inte kunde.




Fri vers (Fri form) av linkish
Läst 303 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-01-30 23:09



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Stark text som berör!
2018-02-01
  > Nästa text
< Föregående

linkish
linkish