Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fundament

Jag vänder bladet på boken jag ville skriva, För någonstans handlar den om dig eller mig. en berättelse och betraktelse över våra liv som varit sammanlänkad i vårt dova skrik på rop till varandra. Som vi i vårt blindo inte kände eller hörde. Så som vi älskade levde vi Brinnande i förnimmelse och oförstånd blot oskuld och vit som snö. Vi gav oss ut i resan till varandras hjärtans vägar för att finna varandras olyckliga själars sammankomst. Där hunger och mättnad möter svärtan i livets alla svåra notoriska grunder.




Fri vers av linkish
Läst 218 gånger
Publicerad 2018-03-09 23:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

linkish
linkish