Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De vandrar

De vandrar fram och tillbaka
i korridorerna, längre och längre
ifrån sina forna liv, med böjda ryggar,
som om de krampaktigt höll sina minnen
tryckta mot sitt bröst, som om det var det enda
av livet de har kvar, det enda som kan får dem att le




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 218 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-02-01 12:06



Bookmark and Share


  Niliboy
Ja, ibland är i små å tyngda, men den lysande stigen skimrar där framme,
2018-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta