Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det vi inte förstår talar universum till oss


06:06



Att vakna i dina ögon och känna din puls
var som att fortsätta drömma


Rörelsers samklang och avslappnade kroppar
var belöningen efter nattens arbete.


Hud mot hud om ändå bara en hand eller ett finger
Vi fortsätter drömma...




Fri vers (Fri form) av annacecilia
Läst 241 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-02-01 20:46



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så bra och fint framfört!
2018-06-11
  > Nästa text
< Föregående

annacecilia
annacecilia