Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Göteborg

Du är vacker även när det regnar
Du är grå i många dagar
Du är alltid där i alla tider
Du är något inte alla förstår..




Fri vers av FC
Läst 206 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-02-02 01:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FC