Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regn i maj

Du regn, mitt liv

Du kommer i tid och otid

Du är vår enda källa

Du är vårt liv




Fri vers av FC
Läst 94 gånger
Publicerad 2020-05-23 01:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FC