Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stillheten

Stillheten hänger sig kvar
utanför fönstret, mellan träden
och från balkongens tak
som istappar, gnistrande i blått
och vitt, vajande i vinden,
klingande som ett vindspel




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 198 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-02-02 09:54



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Gillar vindspel och dina presens particip.
Med dem "gnistrande" känns det än mer
nära och levande.
2020-05-10

  Niliboy
Du diktR så fint!
2018-02-16

  Goraxy 89 Orion VIP
Stunder av Stillhet ger ENERGI och det Måste man ta 'nånstans' ifrån !!!
2018-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta