Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förhandsvisning

Hon fick en exklusiv förhandsvisning
av våren, behövde inte stå i kö
eller betala, bara vända sig mot ängen
där hästarna betade sitt fjolårsgräs
och den nya solen smekte deras ryggar




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 260 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2018-02-02 09:54



Bookmark and Share


  Stisse
Så himla bra! Att i så få rader fånga ett tillstånd av hopp och glädje. Vi behöver påminnas om allt som finns inom räckhåll.
2018-02-19

  Niliboy
Oj, va bra! Du är ju suverän!
2018-02-16

  Goraxy 89 Orion VIP
Just så. . .Bara tänka sig - Vilken lyx !
2018-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta