Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Döden viskar

Blodet rusar
Svänger humöret efter klockan
Den som egentligen inte finns
Tiden har frusit
Är en illusion
Av tomma löften

På livets stig
Pulserar känslan
Vilset
Tickar som minuter

Djupandas
Under ytan
Fyller lungorna

Stannar i drömmen
Drunknar

Somnar mot en enslig strand
Där vågorna vaggar livet till tystnad




Övriga genrer av Nina Nightwish VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-02-02 16:31



Bookmark and Share


  Peter Stjerngrim VIP
Kramar om ...
2018-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish VIP