Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja, jag är så jävla självupptagen att jag använder mig av introspektivt skrivande. Döm mig hårt, hårdare, hårdast!


Don Quijote på Valium

 

 

du blir aldrig någonsin vuxen

bara äldre genom åren

du bedrar dig med ditt självförakt

så att du slipper möta

din egen väderkvarnssluggande skugga

som väjer för måsten

som väjer för det vidriga krav som kallas Livet




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 426 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-02-02 20:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Älskar musikens text som sjungs med whiskysprucken stämma - passar perfekt till dina ord.
2018-02-03

    ej medlem längre
Det bor en ensam förtvivlan i orden som ber om sin egen uppskattning och respekt....en maktlöshet som tar struptag.
2018-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP