Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se på mig

Se inte ner på mig, se inte upp på mig, se på mig bara.
För jag vill vara din vän.




Övriga genrer av Linil VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-02 23:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP