Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljuva kvinna

Kysser din mages mjuka rundning
I vågor rullar din njutning mot min tunga
Sköljer din skönhet över min längtan
Dina ögon är djupet av min förståelse
Hemligheten bakom min åtrå
Din mun är söt
Smakar sex och ljuva stunder
Tänder stjärnor i snuskiga tankar

Målar livet i regnbågsfärger
När regnet trummar mot fönstret
Skapar musik
Där det kan skönjas överjordiska toner

Och din röst
Ligger så nära mitt öra
Slår gnistor i mitt sköte
Pulserar lustan

Och i vårt egna universum
Så älskar du mig




Övriga genrer av Nina Nightwish VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2018-02-03 21:09



Bookmark and Share


  Ronny Berk
Smakligt om stunders ljuvlighet , ja !
2018-03-08

  Hopplös själ
När du skriver sensuellt frambringar det en stark längtan i mig!
Du träffar så rätt med dina ord!

Känslan är både skrämmande och underbar!
2018-02-05

  aol
Underbart sensuellt erotiskt vackert skaldat vännen.
2018-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish VIP