Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörker-ljus.

Mörkret faller
ändå är det ljust.
Snön lyser upp
bäddar in huset i bomulls-snö.
Sakta faller stjärnglitter
silver- paljettströssel.
Kvällen andas lugn
snart fylls huset av skratt.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 522 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2018-02-04 13:20



Bookmark and Share


  Anya VIP
Blir glad av din text. du är en så stark kvinna. Imponerad av din förmåga att se ljuset.
2018-02-05

  Eva Helene VIP
En skön känsla i din dikt!
2018-02-05

  ULJO
Vacker bild med hopp
2018-02-05

  Chawa VIP
Fina bilder av mörker-ljus! Tycker om ordet "silver- paljettströssel" och glädjen i sista raden.
2018-02-04

  Linda CH VIP
En fin vinterbild fylld av värme.
2018-02-04

    ej medlem längre
Dina ord älskar vintern...och det gör jag med.
2018-02-04

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, snön lyser upp så vackert...fint skrivet...
2018-02-04

  Gunnel Eriksson VIP
Vacker skildring av snölandskapet.
2018-02-04

  Marita Ohlquist VIP
Du målar vackra bilder med dina ord!

Det snöade här igår, marken är vit, en ovanlig syn.
2018-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP