Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drift

 

 

 

skolan man lära fick

tio Guds bud

under lärarens stränga blick

håren restes på hud

 

detta var allvar och inget skämt

alla satt med ryggen rak

läraren oss alla skrämt

man var ju ganska spak

 

du skall icke hava begär

vad visste man väl då

om sex och allt det där

hur ska man då förstå

 

alla de tio budorden

att följa här i livet

och på denna jorden

det är ej allom givet

 

människor går sina egna vägar

följer minsta motståndets lag

ty människor alltid plägar

att samvetslöst idka samlag

 

före bud går begär

dunkla drifter styr

det är som det är

i livets äventyr

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-02-04 13:34



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Njutning för stunden vill en del ha
andra tycker att kärlek det måste va!
2018-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP