Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tjugofyrasjuk

Det var ett virus
sades det

på LinkedIn
bakom hennes rygg

tindrande ögon
på Skype

hon var splittrad
socialt ohållbar

patologiskt
uppkopplad

kontaktlimmad
vid Iphone

flippade ut
på Facebook

ensam
bekräftad
berusad

i flödet

delad
virtuell
värme
vadderad

inhalerade
Instagram

försvann
med robotvän

efterlyst
på Messenger

hackad hittad livlös
på Snapchat

återuppstod
som spam
i World of Warcraft

i molnet
djupa suckar



tjugofyrasjukt


© Maria Marängsviss, 5 februari 2018




Fri vers av Maria Marängsviss VIP
Läst 408 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2018-02-09 18:25



Bookmark and Share


  Anya VIP
Gillar textens lek med dataperspektivet. Skönt att diktarjaget återuppstod. Sista ordets vändning funderar jag på.
2018-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Maria Marängsviss
Maria Marängsviss VIP