Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Långt farväl

 

 

 

farväl till det gamla

begrav det djupt

så orden aldrig når ytan

de ytliga såren

täcks av tunna sårskorpor

de läks sinom tid

allt har ju sin tid, så det sägs

det blir ett långt farväl

det gör i alla fall inte ont längre

bara lite som skavsår i själen




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-02-05 13:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Stor kram till dig!
2018-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP