Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I glitter och sammet

Jag klär mig i glitter och sammet
Ansikte skimrande som månens ljus
Omfamnar natten som mörkrets drottning

Dansar, svettas och skrattar
Ja jag skrattar
skrattar åt allt
även åt det som inte är roligt

får i mig regnbågsfärgade vätskor
ett par genomskinliga med
dansar, svettas och skrattar mer
Tills dagen återvänder

Mitt alter ego, nattens drottning
är nu i dvala
Slut på dans, svett och skratt
Av med glittret och sammet

Kvar står jag, naken
och faktumet
att jag är ihålig




Fri vers (Fri form) av Persikabarn
Läst 236 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-02-05 14:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Persikabarn
Persikabarn