Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt mål har alltid varit att bli accepterad, även om jag inte följer det skrivna.


En fallstudie som vill etableras, se. ynglat av sig.

Så fick jag en andlig kram,
dess budskap, var; vi fann liemannen..

Och jag ser hur de-mon omsluter honom
och de återvänder ner i hålet där de kom.,

en gång för längesedan, uppstod ett hål
i marken, en gen-gång till underjorden..

Däri, ett mellanrum till eftertanke.
(Här står den filosofiska och talar.)
"Så mellan ungdom och polis är vi
väldigt lika i vårt tänkande, vi som
kommer från planet polis och i den
verkligheten, se oss som efterblivna."
-Vad löjligt!
-Studier och spaning är samma sak.
-Sanning och verklighet är det inte,
och på skylten står det..?

"Vi söker alltid efter sanningen."

-Undra om de-mon tänker likadant?
-Nej, dom letade, bara efter, honom.

-Då måste det ha varit Aliens, det andra.

Det var inte riktigt som förut, något hände
mellan himmel och underjorden, ynglen..?

De små varelserna, är de verkligen på riktigt.?

-Det har hänt något konstigt.

-Ja, jag är säker.

-Det rapporterades om aktiviteter vid samma tidpunkt.

-Ja, och jag såg ungdomar som..och ett litet klot landa.

-Nu tar vi rast tills nästa möte, hoppas ni vill komma,
till "En fallstudie som vill etableras, se. ynglat av sig."




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-05 16:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP