Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

STÅ OFÖRLÅTEN

 

Ensamheten

syns inte

 

finn bara

inuti

 

allt hört

allt sett

 

korset mitt

att bära

 

ingen mer

får lida

 

mina kära

ser mig le

 

svarta sagor

inte hörda

 

våldets härskare

står oförlåten

 

i sin ensamhet

 

 

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 483 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2018-02-07 17:36



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Mycket berörande...
2018-02-11

  ULJO
Starkt berörande skildrat
2018-02-08

  Anya VIP
Tycker om hur du mixar det ljusa med det mörka. Precis som det är i livet. Svarta sagor är en strålande metafor.
2018-02-08

  Petter Wingren
Riktigt stark dikt med motstridiga krafter under ytan. Jag anar förakt och empati i samma grumliga underströmmar. Identifikation och distans. Ordet "ensamheten" laddat med oförlåten blir smärtsamt nästan obscent...
2018-02-08

  Marita Ohlquist VIP
Sådana herrar borde leva totalt isolerade!
Du bär ditt kors med en otrolig styrka.
2018-02-07

  M.Eta
Ensamhet är tufft och jobbigt. Stark text!
2018-02-07

  Larz Gustafsson VIP
Åsyftas djävulen?
Han kan aldrig få förlåtelse.
2018-02-07

    ej medlem längre
...och ensam ska han stå i mörker och kyla...
Din text känns stark och berör.
2018-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP