Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kallt och varmt

 

 

vinter så frostig och kall

snötyngd är reslig tall

räven smyger i djupan snö

det är långt till vårens tö

 

solens varma strålar göder

markens täcke föder

årstids skönhet väcker

den är riktigt läcker

 

tyst de vita flingor faller

Kung Bore dem befaller

bädda in landskapet i vitt

ta dig en extra titt

 

ett landskap så vackert och skönt

en dag ska det bli blommigt och grönt

solen ska stråla och skina

och alla dagar vara dina




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-02-06 14:28



Bookmark and Share


  MALVAA VIP
varma ord så att solstrålen smyger genom dem
2018-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP