Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar om livet

 

 

vem hade jag blivit

om jag varit en annan

om jag varit populär

och inte hackkyckling

 

vem hade jag varit

om mitt liv varit annorlunda

växt upp i ett fint hem

hade haft allt jag önskat mig

 

var hade jag varit

om allt varit annorlunda

kanske på en tropisk ö

och njutit av livet

 

men nu är jag här

och kommer så förbli

till mina dagar är räknade

jag räknar sakta ner




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-02-06 10:55



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
En vemod text om hur det kunde ha varit, känns inte helt obekant!
2018-02-07

  MALVAA VIP
DU är du som du är
där och där
upp och ner
2018-02-06

  Per Drysén
Sorglig beskrivning med tunga känslor
2018-02-06

  Cikoria Blå VIP
här sitter jag på min söderhavsö
bränd utav solen, kommer nog snart att dö

tänk om jag bodde i nordligt land
där lever man nog inte i mun ur hand

vem vet, där långt bort Norden
det vore kanske min plats på jorden?

(Vi är glada du finns här, kort sagt.)
2018-02-06

  Fulbergarn
då hade vi nog inte fått läsa dina texter, om du varit nån annan
2018-02-06

    ej medlem längre
Ibland känns livet tufft då man funderar lite djupare över tillvaron men du ska veta att du har glatt mig åtskilliga gånger då du läst och kommenterat mina texter, jag är bara en av alla dina vänner, glöm aldrig detta!
2018-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP