Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
1-3-6-6 takt


Mellan möten

Tid
Som går åt
Till att tänka på dig
På det som kan bli oss
Puls
Hjärtats slag
När minnena spelas
Ger rodnande kinder
Hopp
Eller dröm
Otåligt väntande
Längtar efter din famn




Bunden vers (Annat versmått) av Amilia
Läst 326 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-02-07 07:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amilia
Amilia