Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trandans

Jag hittade en stubbe
som var bara min
den passade för en gubbe
när solen flöt in
mellan träden

jag satte mig och tänkte
på just ingenting
när själen och flinten glänste
när solen flöt in
mellan träden

jag kände trädets ringar
mot mitt nakna skinn
jag följde spåren med fingrar
när solen flöt in
mellan träden

jag såg en ensam trana
med stel upphöjd min
hon sörjde av gammal vana
när solen låst in
sig bland träden

jag såg den tranan chansa
så stolt och så fin
i trans jag såg henne dansa
hör trandansskrin
mellan träden




Bunden vers (Rim) av Petter Wingren
Läst 362 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-07 23:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren