Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad vore man utan poesi?

 

 

vad vore man utan poesi

det är ju livets melodi

som ett riktigt trolleri

ibland som ett lotteri

 

ibland man turen har

högsta vinsten man tar

ibland niten man drar

det otur var

 

i kärlekens tombola det finnes

så mycket som vinnes

man drar sig till minnes

hur mycket som hinnes

 

lika barn leka bäst

när kärleken är gäst

när det är som mest

det kanske behövs en präst

 

poesin en aldrig sinande källa

till glädje och gamman för alla

där människor oftast är snälla

och på samma visa tralla

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 326 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-08 12:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP